Street style – personlig retrostil

Min veninde, Simone, har en supercool og personlig retrostil, og jeg lokkede hende derfor til at dele et par outfits her på bloggen.

street_style_retro_mulle
Outfit 1: Kjole/Skjorte fra Mads Nørgaard, hvide Nike Tennis Classic sneakers, hvide Nike tennissokker samt Rayban clubmaster solbriller.

street_style_retro
Outfit 2: Lyse boyfriend jeans fra Zara, sort bælte fra H&M, sorte Nike Huarache sneakers, sort T-shirt fra Nike, jakke fra Fila og vintagesolbriller fra København K.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Min stil er nok meget 80’er og 90’er, og kan være meget forskellig alt efter, hvad jeg skal. Men den bærer altid præg af, at jeg tager det på, jeg synes er fedt, og gør, hvad der passer mig. Jeg kombinerer ofte noget fint med noget sporty eller råt, og min stil kan nok godt være lidt provokerende. 🙂

Hvem bliver du inspireret af?
Jeg bliver generelt inspireret af mennesker på gaden. Gadestil og menneskers måde at agere på er vildt inspirerende. På gaden er der liv, og de mange forskellige stilarter og forskelligheder inspirerer mig tit til min stil, men jeg kombinerer det dog altid med min egen stil, så det bliver personligt.

Hvad er dit næste køb?
Mit næste køb bliver nok et par sneakers mere til samlingen eller et par enkle stiletter. Jeg elsker sko, og dem kan jeg ikke få for mange af. Ellers er jeg også på udkig efter et bukse/bluse-sæt, da jeg har en stor kærlighed for sæt.

Simones fem favoritter i min shop:
street_style_retrostil
1. Bluse fra POPcph til 899 kr. >

2. Bluse fra Hosbjerg til 399 kr. >

3. Kartell Fl/Y Lamp Hvid til 1.680 kr. >

4. Moroccanoil Restorative Hair Mask til 319 kr. >

5. Bukser fra Hosbjerg til 499 kr. >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.