Nu med eget visitkort

visitkort

For et par uger siden, fik jeg endelig taget mig sammen til at bestille visitkort, og i sidste uge landede de så endelig i postkassen. Da jeg startede som selvstændig, havde jeg egentlig ikke regnet med, at jeg behøvede visitkort, men det gik hurtigt op for mig, at der var et behov for det. Ofte oplever jeg nemlig, at folk gerne vil have min mail og mit telefonnummer, og så er det bare ikke særlig professionelt at stå og skrive det på et stykke papir, som man river ud af notesblokken.

På min to-do liste har der derfor stået visitkort et stykke tid, men jeg blev ved med at udskyde det, da jeg synes, det var besværligt. Det viste sig dog, at det var det overhovedet ikke, da jeg nemt og billigt kunne designe og bestille mine visitkort på vistaprint.dk.

Jeg var ret skeptisk om kvaliteten nu var god nok, men jeg er faktisk blevet ret tilfreds med dem, og så er det rart at have noget at hive op af tasken, når folk spørger efter det. Jeg kan derfor kun anbefale dig, at du også får bestilt nogle visitkort, hvis du har din egen virksomhed. 250 stk. kostede ikke mere end 366 kroner, så det er jo lige til at overkomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.