Fem du kan følge på Instagram

Er du også vild med Instagram, og synes du, det er sjovt at følge nogle spændende mennesker, selvom du ikke kender dem? Så læs med her, hvor jeg deler fem Instagramprofiler, som jeg følger.

1. Hot Dudes Reading
Har du brug for lidt eyecandy, så tjek @hotdudesreading ud på Instagram. På profilen deles der flittigt billeder af fyre, der læser i toget, sammen med sjove og søde kommentarer. 🙂

2. Modebloggeren Negin Mirsalehi
Negin Mirsalehi er en hollandsk modeblogger og model, og udover at hun er vildt smuk, så har hun en fantastisk stil. Hendes blog er blevet så populær, at hun rejser verden rundt og deltager i diverse modeuger og events, så der er dømt inspiration fra top til tå og flotte modebilleder på hendes profil.

3. Zach King
@Finalcutking er vel det, man kan kalde en moderne tryllekunstner 🙂 Han laver små sjove videoklip ved hjælp af videoredigering, og han er virkelig dygtig, kreativ og morsom. Se selv i videoen her:

4. Paolo Ballesteros
Den filippinske skuespiller og makeup-artist, Paolo Ballesteros, er blevet kendt på Instagram for at sminke sig selv om til kendte Hollywoodstjerner, blandt andet Kim Kardashian, Katy Perry og Julia Roberts. Det er altså ret vildt, hvad han formår med makeup og parykker.

5. Nat Geo
Jeg elsker natur, dyr og flotte billeder, og det får man kastet lige i hovedet, når man følger @natgeo. De er gode til at opdatere, fortælle historier og komme med inspiration til feriedestinationer til ønskelisten.

Du kan selvfølgelig også finde mig på Instagram på @udelukkendelund

Hvem følger du på Instagram?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.