Ny vinterjakke med plads til babybulen

efteraar_i_stockholm
En smuk efterårsdag i Stockholm.

Det er for alvor blevet efterår her i Stockholm, og det er virkelig smukt med alle efterårsfarverne. Samtidig er det også koldt og vådt, så jeg har været på jagt efter en vinterjakke.

Da jeg var hjemme i Danmark i sidste uge, prøvede jeg Hans-Kristians gamle skijakke i håb om, at den kunne nå rundt om maven, det kunne den ikke, så i går var jeg en tur i H&M’s MAMA-afdeling og investere i en helt ny vinterjakke.

I dag står det ned i stænger her i Stockholm, så jeg er virkelig glad for, at jeg fandt en jakke i går, som jeg kan passe, og forhåbentlig også vokse en del i. Krydser virkelig for, at den kan bruges hele graviditeten ud.

ny_vinterjakke_med_plads_til_babybulen
Hætten er et stort plus i regnvejret.

Jeg havde lidt frygtet, at det ville være svært at finde en pæn vinterjakke, som jeg ikke ville ligne et telt i, men denne fra H&M klarer faktisk opgaven helt okay. Der er nemlig bindebånd indvendigt ved taljen, så jakken kan strammes ind og give lidt figur.

ny_vinterjakke_med_plads_til_babybulen_hm
Billederne snyder lidt – jakken er nemlig mørkeblå og ikke sort.

Vinterjakken kan købes i H&M for 499 kr. her >

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.