Fødselsforberedelse og en hyggelig frokost

foedselsforberedelse_og_en_hyggelig_frokost
Stor babybule – gravid i uge 31.

I går var Hans-Kristian og jeg til vores første fødselsforberedelseskursus, hvor vi fik lidt info omkring, hvordan en fødsel foregår, og så blev der øvet både vejrtrækninger og stillinger, man kan bruge under veerne. Lidt akavet var det altså at stå der blandt andre par og trække vejret dybt, mens man står i portionen Marathon-dans eller udøver knæpres 😀 Men jeg synes også, at det var en fin time med brugbare fif.

Stillinger man kan bruge under veerne.

Efter kurset var jeg inde hos min jordemoder til tjek, og alt så fint ud, så det er jo dejligt. Hun kunne fortælle mig, at krudtuglen allerede har vendt sig om, og ligger klar med hovedet nedad. Jeg blev lidt nervøs for, om det var for tidligt, men det forsikrede hun mig om, at det ikke er, så alt skulle eftersigende være godt med både ham og mig.

I dag stod den også på babysnak, da jeg spiste en hyggelig frokost med Sarah og hendes lille nye og fine søn. Sarah er en dansk kvinde, som jeg har mødt heroppe i Stockholm, da mit kontor ligger lige ved siden af hendes værksted – hun er guldsmed, og laver de fineste smykker, som du kan tjekke ud på Instagram her!

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.