Anmeldelse af filmen All Inclusive

Sne sne sne, alting det kan ske… Ude foran vinduet skinner solen smukt på det hvide sne. Det sender tankerne mod hvide sandstrande, og jeg drømmer om sol, sommer og shorts, og glæder mig over, at vi går lysere tider i møde. Hvis du har det ligesom mig, så kan jeg anbefale dig at tage ind og se filmen “All Inclusive”, der havde premiere landet over i går, den vil helt sikkert få dig i den rette sommerstemning.

all-inclusive-film
Foto: SF Film

I efteråret var jeg til forpremiere på Hella Joofs komedie “All Inclusive”, som er en sjov og hyggelig film, der handler om søstrene Sigrid og Ditte, der rejser til Malta med deres mor for at fejre hendes 60 års fødselsdag.

De tre kvinder kommer ud for lidt af hvert på godt og ondt, og det bliver bestemt ikke kedeligt. Jeg fik rørt lattermusklerne en helt del og samtidig også krummet tæer op til flere gange. Filmen er især sjov, fordi man kan relatere til de tre forskellige kvinder, som umiddelbart kun har deres familiebånd til fælles.

Hvis du trænger til at få sat lidt kulør på vinteren og samtidig få et godt grin, så tag din mor eller dine veninder under armen, og kom i sommerstemning med filmen “All Inclusive”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.