Fire fantastiske dage på Pacific Beach i San Diego

På vores roadtrip i USA i august tilbragte vi fire dage i San Diego. Vi boede i en lille hytte på stranden Pacific Beach, hvor vi havde eget køkken, hvilket var rigtig rart, da vi havde den dengang otte måneder gamle William med. Inden da havde vi kun boet på hotel, hvilket sagtens kan lade sig gøre, men det er altså lidt mere besværligt at skulle ud på en restaurant, hver gang der skal spises, end blot at kunne lave mad selv.

Læs også: Vi har sat kurs mod San Diego

Stedet hed “The Beach Cottages”, og er et familieejet hotel fra 1948. Der var absolut intet luksus over det, men beliggenheden lige på stranden var fantastisk, og så var det vildt hyggeligt at bo i en lille hytte med egen terrasse og mulighed for at grille.

Her overnattede både unge og gamle, og vi var heldige, at vi fik en hytte ved to amerikanske børnefamilier, som vi faldt i snak med. Den ene aften spiste vi også grillede burgere sammen, hvilket var super hyggeligt. En af de ting jeg elsker ved at rejse i USA er, at amerikanerne er så imødekommende og åbne. Det er virkelig nemt at tale med dem, og de er altid meget interesseret i at snakke med fremmede.

Vi nød virkelig de fire dage i San Diego, satte tempoet ned, havde langsomme morgener, og stemningen var generelt afslappet og vejret i en mere behagelig (køligere) temperatur, end vi havde haft hidtil på vores tur. Udover at tage på stranden har byen meget at byde på, og her er lidt af det, som vi oplevede på vores fire dage i San Diego.

Pacific Beach

Vi boede som sagt på Pacific Beach, som er en rigtig hyggelig strand med en meget laid back stemning. Klientellet er meget blandet, men en stor del af gæsterne er surfere. Pacific Beach er også kendt for deres fantastiske solnedgang, og den var i sandhed meget smuk.

Gaslamp Quarter

I San Diego by finder du kvarteret “Gaslamp Quarter”, der er et historisk kvarter på 16 1/2 blokke. Her kan jeg anbefale en middag på den mexicanske restaurant “Don Chido”, hvor du får de lækreste churros.

The New Children’s Museum

Hvis du rejser med børn, er “The New Children’s Museum” et besøg værd. Her er tre etager fuld af leg og oplevelser, hvor børn kan slå sig løs, lege og være kreative. William nød i hvert fald, at han kan kunne boltre sig, kigge på andre børn og kravle på opdagelse.

San Diego Botanic Garden

San Diegos botaniske have havde virkelig mange specielle bygninger, og det var virkelig et smukt syn at gå rundt i parken. Du kan opleve 29 forskellige haver, som blandt andet “Hamilton Children’s Garden”, “Mediterranean Garden”, “Palm Canyon” og “Old World Desert Garden”.

San Diego Downtown

I selve San Diego by får du masser af storby stemning. Du kan blandt andet gå en tur på marinaen, se det store baseballstadion “Petco Park”, hvor “San Diego Padres” holder til eller tage ud at shoppe.

Åhr, hvor jeg drømmer mig tilbage til Pacific Beach, mens jeg skriver dette indlæg 😉 Har du andre rejsetips til San Diego?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.