Glimt fra juleferien og rigtig glædelig jul

Juletræ i “Emporia” shoppingcenter i Malmø.

Så blev det sørme den 24. december, en dag jeg holder meget af, og som jeg igen i år har glædet mig til. Det bliver en noget anderledes juleaften end sidste år, hvor William uventet var med (otte dage gammel), og vi fejrede jul i Sverige med både mine og Hans-Kristians forældre samt Hans-Kristians lillebror. Det var megahyggeligt, men også en omvæltende tid, hvor Hans-Kristian og jeg var nybagte forældre til en lille gut, der var født for tidligt.

Juleaften for et år siden, da William var otte dage gammel.

Et år er gået, William er fyldt et år, og juleaften skal fejres, som den plejer, og så alligevel ikke, for det er altså noget andet, når man har et lille barn med, der skal tages hensyn til. Derfor har vi blandt andet droppet juletræet i år, da jeg ikke gider at bruge hele juleaften på at gå og sige nej, hver gang William piller ved det. En anden løsning kunne være et børnevenligt juletræ, som lisesommerlund.dk tipper om her, men i aften dropper vi det altså helt hos mine forældre.

De sidste par uger har stået på maks juleri, og vi har både bagt julekager, været til julehygge hos min onkel og på juleshopping. Jeg har også været til juleafslutning med mit nye arbejde, og så har Hans-Kristian og jeg været på vores første date i over et år. Vi så filmen “Suburbicon”, som desværre var virkelig dårlig, men det var hyggeligt med en aften ude bare os to.

Første date med Hans-Kristian i over et år.
Jeg har bagt småkager med min mor, bedste og farmor.

De næste par dage bliver også fyldt med masser af julehygge, da vi skal til to julefrokoster, men først og fremmest skal juleaften fejres med julegudstjeneste, pakkeleg og alt for meget lækker julemad 🙂

Rigtig glædelig jul til dig og dine – vi ses, når sovsen har lagt sig, og nytåret nærmer sig. Husk for resten, at du kan vinde en ekstra julegave her!

2 Comments

 1. 24. december 2017 / 13:00

  Hyggeligt lille indlæg. Ærgerligt med juletræet, men det bliver sjovere næste år ???? Da vores søn fyldte et år, så blev mange ting meget nemmere og sjovere ???? Jeg er glad for at kunne inspirere med vores juletræ ❤???? Glædelig jul herfra ❤

  • Katrine
   30. december 2017 / 10:21

   Tak 🙂 Og ja, jeg synes også allerede mange ting er lettere og sjovere nu, men han er virkelig en pilfinger 😀
   Jeg bliver ofte inspireret af dig, Lise, så tak for det.
   Knus og glædelig bagjul samt godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.