Min hudplejerutine og et beautyinterview med mig

Jeg er blevet interviewet om min hudplejerutine i et beautyinterview af mortenandreasen.com. Morten deler især ud af skønhedstips på sin blog, men skriver også om sin hverdag m.m.

“Mig og min hudpleje” er en serie med interviews, som Morten kører med forskellie bloggere, og i dag er det altså min tur til at svare på spørgsmål. I interviewet kan du blandt andet læse, hvorfor jeg er stoppet med at drikke komælk, og få svar på, hvordan jeg plejer min hud, mine bedste skønhedsfif, og hvad mit næste beautykøb skal være. Du kan læse hele interviewet her!

Min hudplejerutine

Jeg har som tidligere skrevet her, lidt meget af uren hud, og især her om vinteren er min hud ekstra sart. Der er selvfølgelig også en del hormoner på spil lige nu, hvor jeg er gravid, men min hud har det trods alt meget bedre end tidligere og bumseproblemet er minimalt.

For tiden er jeg meget glad for disse fem skønhedsprodukter, der er milde, og giver huden masser af fugt:

1. Mild rensesæbe med Aloe Vera fra Forever Living, som jeg vasker min hud med morgen og aften.

2. Alpha-E Factor serum fra Forever Living, som jeg påfører morgen og aften inden min ansigtscreme.

3. Dagcreme til ansigtet med solfaktor fra Danish Skin Care. (Jeg bruger den, der hedder normal til tør hud)

4. Natcreme til ansigtet fra Danish Skin Care. (Jeg bruger den, der hedder normal til tør hud)

5. Her i de kolde vintermåneder plejer jeg mine hænder ekstra godt med håndcremen fra Decubal.

Hvordan er din hudplejerutine?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.