En måned til min terminsdato, juhuuuu!

en måned til min terminsdato

Så blev det d. 13. december, og det betyder, at der er en måned til min terminsdato, og derfor altså ikke særlig længe til, at vi skal hilse på blob. Om jeg glæder mig? Helt vildt over kodylt meget! Jeg er så spændt på, hvordan han ser ud, og kan slet ikke vente på at møde ham.

Han regnes for at være fuldbåren fra uge 38, hvilket i vores tilfælde er juleaften, så han kan i princippet melde sin ankomst, når som helst, og jeg synes, at vi er så klar, som man nu engang kan blive. Han må dog gerne blive derinde en måned endnu, så vi lige kan nå at flytte ind i den nye lejlighed 🙂

Ellers er de praktiske ting på plads, vi har købt de babysager, vi tror, vi behøver, og tøjet er vasket og klart. Jeg har næsten afsluttet alle arbejdsopgaver, og går på barsel fra på mandag, så det eneste jeg tror, jeg mangler, er at pakke en taske til sygehuset. Men det kan jo ikke tage mange minutter at pakke lidt tøj og en tandbørste.

Nu vil jeg snart smutte hjem fra kontoret og smide mig på sofaen med mine hævede fødder, og glæde mig over at min graviditet snart er overstået 😉

Rigtig god aften til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.