Deltag i min adventskalender og vind lækre præmier

deltag_i_min_adventskalender_og_vind_laekre_praemier

Jul er ensbetydende med forkælelse og gaver, så derfor er jeg så glad for, at jeg kan forkæle jer læsere med en adventskalender, hvor I kan vinde lækre præmier hver søndag frem til jul.

Gaverne er sponsoreret af Dahl PR.

Konkurrencerne foregår ovre på min Facebookside, hvor du hver søndag i advent fra kl. 9.00 vil have mulighed for at vinde en lækker præmie. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at skrive en kommentar til spørgsmålet i opslaget på Facebook. Der trækkes tilfældigt lod om en vinder pr. konkurrence.

De lækre præmier er

konkurrence_adventskalender_med_laekre_praemier

1. søndag i advent: En lækker fugtgivende natserum fra det danske og økologiske mærke Mellisa. Vinteren er hård ved huden, og den skal derfor plejes med masser af fugt, og til at sørge for dette er denne serum et sikkert hit.

2. søndag i advent: Fine juleøreringe fra CHRISTMAS-kollektionen hos Dansk Smykkekunst. Øreringene måler tre cm. i længden, og så har de den fineste havblå farve. Find dem her.

3. søndag i advent: Bodylotion fra OKIRÒI, der er fyldt med antioxidanter. Det grundlæggende råmateriale til hudplejen fra OKIRÒI er æselmælk, som er med til at fugte huden og give en vedvarende beroligende og nedkølende effekt.

4. søndag i advent: Superfin Riley Necklace fra Dansk Smykkekunst. Halskæden er lavet i kobber i farven scratched sølv, og måler 45 cm. Perfekt til både hverdag og fest, da den pifter et hvert outfit op.

Deltag i konkurrencerne på min Facebookside her >

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.