Måneden der gik – oktober 2020

oktober 2020

Oktober startede med en operation, hvor jeg fik fjernet en godartet tumor. De første uger af oktober gik derfor med at komme ovenpå igen, og ungerne og jeg brugte to uger hos familien på Stevns.

Det er over en måned siden, jeg blev opereret, og det går heldigvis rigtig godt. Mit 28 sting lange ar bliver rigtig fint, og smerten er helt væk. Nu skal jeg bare vente på, at følelsen i og omkring øret kommer helt tilbage igen.

Læs også: Jeg er blevet opereret for en godartet tumor

“Du er jo heldig, du kan dække dit ar med dit hår”.

Jeg ved godt, det er ment på en positiv måde, men jeg har ikke tænkt mig at dække mit ar til. Jeg elsker både at have håret løst og i hestehale, og det bliver jeg ved med. Jeg er ikke flov over mit ar, det er nu en del af mig, og min historie, og det har jeg ikke tænkt mig at pakke væk.

operation oktober 2020

Familielivet

søskendekærlighed

Vi har fået hygget en masse som familie her i oktober, og selvom nætterne har budt på alt for lidt søvn på grund af nye tænder hos familiens mindste og mareridt hos storebror, er vi ved godt mod. Den kærlighed de to mini-løjer har til hinanden er helt fantastisk. Jeg er så taknemmelig over at opleve deres søskendekærlighed. Det går lige i hjertet.

William, der nærmer sig de fire år, optræder lidt som en teenager ind imellem. Alt er dumt, intet er sjovt, og han vil ingenting. Heldigvis er det kun i perioder, og vi har også mange rigtig gode stunder med ham, som her da han var hos Butik & Værksted og male i efterårsferien.

barn maler

Oktober = Efterår

efterår

Oktober viste sig både med smukke efterårsfarver og lidt meget regn. Rigtig efterårsvejr på godt og ondt. Vi har derfor hygget med både kakao, nybagte boller, popcorn, film og dyner i sofaen.

Som altid sluttede oktober af med Halloween, og jeg arrangerede en skattejagt for børnene her i opgangen, hvor vi bor. Så (u)hyggeligt 😊

Læs også: Halloween skattejagt for de 3-årige børn i opgangen

halloween skattejagt

Arbejde og barsel

baby ni måneder

Jeg er stadig på barsel med Emily, men arbejder også. Jeg har blandt andet lavet en del bestyrelsesarbejde for bloggruppen hos Dansk Journalistforbund, og så har jeg gang i mine egne spændende projekter. Du kan følge med i mit arbejde og blive inspireret til online markedsføring på min nye Instagramprofil @loejemedia.

Tiden flyver, og det er svært at nå alt det, jeg gerne vil, fordi jeg skal kombinere arbejdslivet med to små børn. Men jeg har valgt en selvkærlig vinkel på det, så jeg når det, jeg når, og ikke stresser mig selv unødvendigt. Det lærer mig en hel del om at sige fra, hvilket er utrolig sundt.

Læs også: Nu som bestyrelsesmedlem i bloggruppe hos Dansk Journalistforbund

bestyrelsesmøde oktober

Jeg håber, du har det godt på den anden side af skærmen. Det er en svær tid, vi lever i lige nu, men der er lys forude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.