Ude godt men hjemme bedst

ude_godt_men_hjemme_bedst

I fredags satte jeg igen mine fødder på dansk jord, efter næsten to måneder i Sofia. Jeg kunne ikke lade være med at smile, da flyet landede i Kastrup, og det var skønt at høre folk snakke dansk over det hele.

Gensynsglæde

Da jeg kom ud af lufthavnen var mine forældre og min onkel kommet for at hente mig, og det var virkelig dejligt at se dem.

Hjemme på mit barndomsværelse havde min mor pyntet sengen med bamser, hjerter, flag og 15 poser lakrids. Hvor sødt er det ikke lige?

Om lørdagen startede dagen med en dejlig morgenmad med dansk bacon, mums, efterfulgt at et hyggeligt besøg hos min farmor og farfar. Jeg tog også et smut forbi Hans-Kristians forældre og fik eftermiddagste, og om aftenen diskede mine forældre op med en lækker middag for mine bedsteforældre, onkel og mig.

Venindehygge

I går stod den i venindernes tegn, og startede med frokost på Orangeriet i Kongens Have med to veninder, som synes, jeg skulle have smørrebrød, nu når jeg var i Danmark. Og det var virkelig et godt valg. Jeg fik en skøn æggemad efterfulgt af den lækreste blåbærsorbet til dessert. Efter frokosten tullede vi lidt rundt i København, og jeg fik shoppet lidt småting.

Efter jeg havde sagt farvel til mine veninder, havde jeg lige et par timer, inden jeg skulle mødes med fire andre veninder på Dalle Valle. Jeg tænkte, at jeg ville tage en chai latte på Baresso, og pudsigt nok mødte jeg min tidligere kollega og svømmemakker, Nikolai, der var der sammen med en veninde, så jeg slog mig ned sammen med dem et par timer, inden jeg smuttede videre til Dalle Valle.

Jeg nyder at være hjemme i Danmark med familie og veninder, og det er så dejligt at se dem igen, for selvom jeg møder nye, spændende mennesker i Sofia, så er det altså ikke det samme som ens familie og bedste veninder.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.