Lykken er sommerferie på Stevns

W og jeg holder to ugers sommerferie i Danmark, mere bestemt på Stevns, hvor både mine forældre og mine svigerforældre bor. Den første uge har vi boet hos mine svigerforældre, og fra i morgen og en uge frem bor vi så hos mine forældre, inden vi igen flyver nordpå. Vi savner selvfølgelig Hans-Kristian, der arbejder hjemme i Stockholm, men herudover er det altså bare lykken at holde sommerferie med familien.

W er så heldig at have fire fantastiske bedsteforældre, som han har det skønt og sjovt sammen med, og som meget gerne vil bruge tid med ham. Og samtidig får vi også hygget med andre skønne familiemedlemmer.

Jeg nyder, at der er flere hænder til at tage sig af William, så jeg kan være mere mig selv. Det er tiltrængt. Jeg får blandt andet læst magasiner, hvilket jeg ikke har gjort i en evighed, og i går udnyttede jeg tiden med en tur til frisøren, mens W blev passet af sin farmor.

Veninderne er også inden for rækkevidde, og selvom nogle er på ferie, bliver det stadig til lidt venindehygge.

Jeg nyder at bo i hus her på landet, og har både plukket bær og blomster i haven, og så spiser vi en masse grillmad. Samtidig sover W sine lure i barnevognen udenfor, hvilket er ren luksus, når man er vant til at bo i lejlighed.

Hvor holder du ferie denne sommer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.