Nej tak til flere opgaver – ja tak til mere hygge


Kalenderen siger maj, og det betyder, at jeg er tilbage på fuldtidsbarsel, eller næsten i hvert fald. Jeg sørger stadig for at holde gang i blogfællesskabet Bloggers By Heart, men jeg har sat min virksomhed, hvor jeg laver hjemmesider og blogs for andre, på stand-by på ubestemt tid.

Det har ikke været let at skulle takke nej til arbejdsopgaver, men jeg er ikke i tvivl om, at det er den rigtige beslutning. At skulle tilfredsstille kunder i forhold til deadlines osv. er simpelthen for stressende for mig, da William jo altid kommer i første række. Så i stedet for arbejdsopgaver, vil jeg nu bruge den lille smule fritid, jeg har, på at lave hyggelige ting i stedet for at arbejde.

Jeg får altså mere tid til at mødes med andre mødre, tage i baby bio og forhåbentlig nyde et dejligt sommervejr. Jeg udnyttede allerede friheden i går, hvor W og jeg var en tur på Södermalm i Stockholm for at mødes med fem andre mødre og deres babyer. Så hyggeligt.

Vi fandt en fortovscafé med plads til alle vores barnevogne, pusletasker osv. og spiste frokost i solskinsvejret, mens snakken gik derudad 🙂 Jeg kendte kun Denice i forvejen, som jeg har mødtes med to gange tidligere, men det er som om, at snakken bare går helt af sig selv, når man har babyer at tale om. Samtidig er der en underlig mekanisme, der gør, at det altid føles så velkendt, når man møder andre danskere i udlandet, at det bliver helt naturligt og som om, man kender hinanden i forvejen. Det har jeg oplevet nogle gange, mens jeg har boet i udlandet og også på nogle af de ferier, jeg har været på. Måske kender du selv følelsen?

Efter maden trillede vi ned til et sted, der hedder Zinkendamm, som både er et hotel og spisested. Det var et perfekt sted at hænge ud med børn, da vi kunne side på en udendørs terrasse med barnevognene lige i nærheden, og samtidig lå det lige ved en stor park, så man nemt lige kunne trille en tur med barnevognen for at få sin baby til at falde i søvn.

Jeg nød rigtig meget at lave noget socialt sammen med andre danske mødre og deres børn, og jeg håber, at der bliver mange flere hyggelige timer i deres selskab fremover. Vi har allerede planlagt at fejre Midsommer sammen, så det ser jeg virkelig frem til. Så skønt at være blevet en del af en dansker-mødregruppe heroppe i det svenske 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.