En lortedag i ordets bogstaveligste forstand

Min mor har strikket dette fine, lyseblå tæppe til William <3

Det har rent ud sagt været en lortedag i dag. William startede med at prutte så meget, at eneste løsning var at putte ham i bad. Heldigvis synes han, det er herligt at være i bad 🙂

Hvis du har børn, ved du også, at vasketøjet let kan hobe sig op. Dette er selvfølgelig også tilfældet her hos os, og når man så ikke har en vaskemaskine, men skal i vaskehallen for at vaske, så kan det hurtigt blive lidt af et projekt. Især når man også skal have William med.

I dag stod på projekt vasketøj, og jeg var så heldig, at alle tre maskiner var ledige i tre timer midt på dagen. Desværre var der lige det problem, da jeg kom derned, at jeg opdagede (efter at have trådt i det), at der lå hundelort på gulvet. Så klamt! Jeg måtte altså i gang med at vaske gulvet dernede, og så måtte mine sko også lige en tur i vaskemaskinen.

At jeg generelt er sådan lidt zombie-agtig det meste af tiden pga. for lidt søvn kombineret med gulvvask i vaskehallen, resulterede åbenbart i, at jeg fik indstillet den ene vaskemaskine forkert. I stedet for et håndvask-program blev det et 30 grader program, og det meget flotte tæppe, som min mor har strikket til William, krympede og gik i stykker. Lige der var det svært ikke at begynde at tude. Jeg er rigtig glad for tæppet, og samtidig ved jeg, hvor mange timer min mor har brugt på at lave det, så det er næsten ikke til at bære, at jeg har ødelagt det. Uforskyldt, men alligevel…

Nu vil jeg spise mig en stor portion is, inden jeg falder om i sengen, for det synes jeg virkelig, at jeg fortjener i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.