Københavnertur med mor og svigermor

Svigermor og Mutti 🙂

I onsdags tog jeg William og min svigermor med til København, hvor vi mødtes med min mor, der havde taget sig en halv fridag. Formålet var, at vi skulle finde kjoler og sko til barnedåben, men det føltes hurtigt som en håbløs opgave.

For det første fandt vi ikke særlig meget, vi kunne lide, og når vi gjorde, var det der ikke i den rigtige størrelse. Min svigermor og jeg fandt dog hurtigt en skjorte hver, som røg med hjem. Typisk os at købe skjorter, selvom det ikke er det, vi er på jagt efter, men skjorter kan vi altid bruge 🙂

Efter at have oset lidt rundt i Magasin, gik vi hen til Illum for at se, om vi var mere heldige her, men det var bestemt ikke noget at råbe hurra for. Servicen var ringe, og tøjet var slet ikke vores stil. Vi fik dog en god pulled pork burger på Illum rooftop, og så er deres pusle- og ammefaciliteter rigtig fine.

Pulled Pork burger på The Grill Bar.

Jeg var blandt andet på udkig efter et par nye sko, og endte med at forelske mig i et par fra Gabor. De var der dog ikke i min størrelse, så nu har jeg købt dem på nettet i stedet for. Herudover kom jeg også hjem med en ny lipgloss fra Clarins, så helt snydt blev jeg ikke, men årets mode er altså ikke lige mig, men nu er jeg heller ikke den nemmeste at gøre tilfreds, når det kommer til tøj og sko.

Trods skuffelsen over, at vi ikke helt fandt, hvad vi var på udkig efter, havde vi en hyggelig dag sammen, og det er forhåbentlig ikke sidste gang, at W og jeg tager på tøsetur med bedste og farmor.

Dagen sluttede med lidt godt til ganen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.