Klar til nytårsophold i Tyskland

nytårsophold i tyskland
Kufferten er pakket med bobler og kransekage, og jeg er klar til en nytårsaften med masser af forkælelse i det tyske. Hans-Kristian og jeg tager nemlig på nytårsophold i dag, hvor vi starter med en overnatning i Ribe, hvorefter turen går over grænsen til et spa-hotel lidt udenfor Flensborg. Her har vi booket to overnatninger, så vi både kan nå at nyde spa-afdelingen og gå på opdagelse i Flensborg.

Det er første gang, at jeg skal holde nytårsaften i udlandet, og jeg glæder mig helt vildt! Det bliver dejligt at komme lidt væk og få slappet af. For mange drejer nytårsaften sig om fest og farver, men det vigtigste for mig er, at jeg kan springe ind i det nye år sammen med Hans-Kristian, og efter et år med fuld fart frem, er det meget passende med et stille og roligt nytårsophold.

Læs også: Et oplevelsesrigt år går på hæld

Lige meget, hvor du befinder dig i verden, ønsker jeg dig et godt og lykkebringende nytår. Jeg håber, du får en fantastisk aften, og springer godt ind i 2016. Pas rigtig godt på dig selv 🙂

♡ Katrine

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.