I babybio og se La La Land


I går var William og jeg i babybio i Stockholm og se filmen “La La Land”, der næsten vandt en Oscar for bedste film, og som har Ryan Gosling og Emma Stone i hovedrollerne. Jeg elsker, når de to spiller over for hinanden, da de har en virkelig god kemi, som kan mærkes helt ud igennem biograflærredet. Og i denne film skuffede de bestemt heller ikke!

Jeg synes, at filmen var en rigtig sød kærlighedshistorie, og jeg blev glad af den gode musik og dans, og så var den filmisk rigtig flot lavet, men til en Oscar synes jeg dog ikke, den var 🙂

Vi skulle rigtig have været afsted med to andre mødre og babyer fra mødregruppen, men begge børn var syge, så derfor tog W og jeg turen derind alene. Babybio eller Barnvagnsbio, som det hedder i Sverige, er et supergodt koncept, hvor man har mulighed for at tage sin baby med i biografen, og der er ingen, der bliver sure, hvis barnet græder. Jeg havde sågar barnevognen med helt ind i biografsalen, og så lå W bare i liften på gulvet ved mit sæde. Det fungerede så godt, og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg benytter mig af den mulighed.

Normalt er der også en pause midt i filmen, men da der udover os kun var en ældre dame og et par med deres baby, blev vi enige om at droppe pausen og se hele filmen på en gang. W sov det meste af tiden, og vågnede blot lige op for at blive ammet, så jeg fik set hele filmen. Jeg elsker at gå i biografen, og er så glad for, at jeg kan gøre det igen uden problemer.

I næste uge kommer der “Skønheden & Udyret”, så jeg overvejer kraftigt at tage afsted igen. Hvis du også kunne tænke dig at tage baby med i biffen, så kan jeg kun anbefale dig at gøre det. Du kan se programmerne fra Nordisk Film biografer her.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.