Tøseaften og alene hjemme

biograf sofia

Jeg er helt alene hjemme for første gang her i Sofia, da HK er med arbejdet i Amsterdam. Derfor blev aftenen brugt på ren tøsehygge og en tur i biffen med Neli. Vi så komedien “Trainwreck”, som er en sjov film a la Bridget Jones. Hvis du gerne vil underholdes uden at skulle tænke for meget, og samtidig have en af de der romantiske teenageafslutninger, så er denne chick flick værd at hive veninderne med i biffen for at se.

Jeg er lige kommet hjem til en helt tom lejlighed, og selvom det er lidt underligt at være her er helt alene for første gang, så bliver det nu meget rart med en weekend med alenetid. Jeg har allerede planlagt, at jeg skal se en masse tøseserier, og så har jeg også en del idéer og små projekter, som jeg skal have ført ud i livet. Så selvom jeg kommer til at savne manden i huset, så kommer tiden garanteret til at flyve af sted. Og som min farfar altid har sagt, så er det jo meget rart at være alene hjemme en gang imellem, så man kan få lov til at smække med dørene 😉

Sweet dreams out there <3

katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.