Fantastisk koncertoplevelse med Sys Bjerre

sys bjerre koncert

I går var min mor og jeg til en fantastisk koncertoplevelse i Spilledåsen på Stevns. Koncerten var med søde Sys Bjerre, som jeg kender en lille smule, da hun også bor på Stevns. Så da jeg hørte, at hun skulle give koncert i byen, skyndte jeg mig at købe billetter. Og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde.

Koncerten var både fyldt med humor og samtidig rørte den mig til tårer. Sys beviste virkelig, hvilken dygtig sangerinde, hun er, og samtidig har hun en skøn personlighed, som smittede af, og skabte den perfekte stemning for aftenen. Jeg kunne virkelig mærke hendes ærlighed og ægthed, og det er uden tvivl en af de bedste koncertoplevelser, jeg har haft.

Oplev Sys Bjerre live

Koncerten i Spilledåsen i går, var starten på Sys Bjerres forårsturne, og hvis du endnu ikke har sikret dig billetter, synes jeg, du skulle se at få det gjort.
Du kan se tourplan her. Tro mig, du vil ikke fortryde det, for Sys Bjerre er både sjov, intelligent og vildt dygtig 🙂

Det var blandt andet denne fine Sys Bjerre sang, der fik mine tårer til at trille:

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.