Putningen fra helvede

Han er sød, når han endelig sover 😉 <3

Åh, hvor er jeg dog træt af putningen herhjemme. I aften tog det igen halvanden time at få William til at falde i søvn. En kamp jeg tager med ham næsten hver eneste aften. Det gør mig så ked af det, og giver mig virkelig en følelse af magtesløshed. Mit overskud siver langsomt ud, og det der skulle være et hyggeligt ritual med godnatsang og blide strøg over håret, ender i en magtkamp, hvor William konstant rejser sig op, hiver og bider i sengen. Hold kæft, det tager hårdt på mit humør.

Jeg føler, at jeg har prøvet alt. Synger sange, nusser, giver massage på fødderne, taler blidt og roligt og giver mælk i flaske. Men intet hjælper. Heldigvis er jeg mere stædig, end han er, så han overgiver sig til drømmeland til sidst, efter at han har kæmpet en brav kamp.

Noget må jo være galt, og jeg vil derfor prøve at forbedre hans rytme. Jeg har måske ikke været helt god nok til at give mad og lægge ham til lur på klokkeslættet. Synes ærlig talt også, det er meget bøvlet og meget lidt fleksibelt, men det må være forsøget værd at blive mere minutiøs, når det kommer til Williams mad og søvn. Jeg følger op med status, når jeg har testet af, om det virker. Godnat 🙂

Hvordan foregår putningen hjemme hos jer?

2 Comments

 1. 11. november 2017 / 22:09

  Hej Katrine

  Det lyder også som en hård om gang.

  Der kan selvfølgelig være flere faktorer der spiller ind, men faste rutiner har altid virket med stor succes her hjemme.

  Hvor længe sover han i løbet af dagen?

  Det kan jo godt være han sover for lidt, så han når at blive overtræt til om aftenen eller han har sovet for længe som giver kamp til stregen om aftenen.

  Børn er forskellig og hvad der virker for andre virker nødvendigvis ikke på samme måde hos jer.

  Min store pige på 14 havde kun brug for 1 times lur som lille og kunne fint falde i søvn. Min yngste på nu 10 havde brug for 3 timer for at kunne klare dagen og sov også med det samme om aftenen.

  Prøv og find ud af det med søvnen og forenkle putningen så meget som muligt.

  Håber det lykkedes.

  Stella

  • Katrine
   12. november 2017 / 05:11

   Hej Stella

   Han sover omkring tre timer i løbet af dagen, ellers er han alt for træt. Ja, jeg må prøve det med faste rutiner, det bliver lidt af en udfordring for mig, da jeg synes, det bliver svært at lave aftaler osv. Men forhåbentlig hjælper det 🙂
   Jeg ved fra mine forældre, at jeg var lige sådan, og at det først gik over, da jeg var to. Puha…

   Tak for din besked.
   /Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.