Her skal du shoppe i England

Jeg har lige været i London (læs om turen her), hvor jeg fik shoppet godt igennem. Jeg fik blandt andet købt en ny vinterjakke fra Zara, et par nye bukser, en skjorte og en julefrokostkjole fra Dorethy Perkins samt et par klassiske ballerinaer fra TK Maxx, som jeg er ret pjattet med.

shopping i london

shopping i london 2

Jeg elsker at shoppe i England, så derfor vil jeg lige dele lidt butikker med dig, som jeg synes er et besøg værd, hvis du skal til England.

Dorethy Perkins
Jeg elsker Dorethy Perkins, og jeg besøger den altid, når jeg er i England. De har det fineste tøj til gode priser, og jeg går aldrig tomhændet derfra.

Topshop
Selvom vi også har Topshop herhjemme, så er udvalget i England altså bare noget vildere, og helt klart et besøg værd.

Primark
Primark har et kæmpe udvalg af meget billigt tøj og accessories, og der er noget for enhver smag.

Boots
Boots er en blanding af skønhedsprodukter og et apotek, og kan sammenlignes med Matas, men skønhedsprodukter er billigere i England, så det kan helt sikkert betale sig at få fyldt makeuppungen op i Boots.

TK Maxx
TK Maxx er en outlet-butik, der er propfyldt med mærkevarer til gode priser, og man kan virkelig være heldig at gøre nogle gode køb. Sørg for at have god tid, hvis du skal i TK Maxx, da der er mange varer at kigge igennem.

Zara Home
Vi kender allesammen Zara tøjbutikkerne, og de er helt klart også et besøg værd i England, men hvis du er til nips og boligtilbehør, skal du love mig at kigge forbi Zaras boligbutik, Zara Home, der har vildt mange fine ting til hjemmet.

Next
Masser af fine og klassiske items til en god pris. Jeg finder altid gode basic sager i Next, som toppe, klassiske skjorter og sko.

Debenhams
Hvis du er vild med stormagasiner, så er den britiske stormagasinkæde Debenhams et besøg værd. Der er et kæmpe udvalg, og masser af lækre mærker.

Selfridges
Selfridges minder om Magasin, og har alt, hvad du drømmer om samlet på et sted, og dit shoppehjerte vil elske dig for et besøg i butikken.

Costa Coffe
Når du trænger til en pause i shoppingen, så er Costa Coffee et udmærket kaffested, der minder om Baresso. Og så er der gratis Wifi 🙂

Skriv gerne i en kommentar, hvad dine yndlingsshoppesteder i England er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.