Test af Beauty Angel lys mod uren hud

Jeg er rigtig ked af min hud, som for tiden er plaget meget af urenheder. Jeg tror, de fleste kvinder drømmer om en fejlfri hud, og jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne slippe for at dække bumser til med makeup og bare gå al natural.

Indlægget er sponsoreret af Beauty Angel.

Som min hud er nu, er det meget grænseoverskridende for mig at vise mig uden krigsmaling. Jeg har dog besluttet mig for at bryde grænsen og vise jer billeder af mig, præcis som jeg er. Jeg er nemlig gået i gang med en Beauty Angel-behandling hos Mirage Spa, som skulle hjælpe mod uren hud, og ved at skrive om forløbet og vise før og efter billeder her på bloggen, håber jeg, at jeg kan hjælpe andre, der også gerne vil finde en god behandling mod uren hud eller andre hudproblemer.

Før første behandling
Efter anden behandling

Beauty Angel-behandlingen er ret simpel, og går ud på, at jeg to gange om ugen i seks uger, altså 12 gange i alt, skal lyses igennem med et specielt collagen lys, som eftersigende øger produktionen af collagen, elastin og hyaluron i huden på naturlig vis, og ved regelmæssig anvendelse reduceres rynker, huden bliver synligt fastere, og hele hudens tilstand forbedres – også når det kommer til uren hud.

Som du kan se på billederne ovenfor, er der ikke sket forbedringer endnu, men der skulle gerne kunne ses forbedringer efter femte-sjette gang, men jeg opdaterer løbende her på bloggen, hvordan behandlingen går, og fortæller ærligt omkring effekten, som forhåbentlig bliver synlig snart.


Behandlingen tager 20 minutter, og er behagelig og afslappende. Man ligger i noget, der ligner et solarie, men der er ingen farlige stråler ved det, og du bliver altså heller ikke brun. Lyset giver en behagelig varme, og her de to første gange, hvor jeg har prøvet det, har jeg begge gange fået mig en god powernap.

Læs mere om Beauty Angel her >

2 Comments

 1. Calle Thøgersen
  28. april 2018 / 16:35

  Hej Katrine 🙂

  Min voksne datter på 23 år har problemer med uren hud, og jeg forsøger at hjælpe hende med gode råd. Men som du sikkert ved, så er det ret vanskeligt at vurdere hvad der er ‘gode’ eller ‘dårlige’ råd, når det kommer til uren hud.
  Hvordan endte din erfaring med Beauty Angel – virkede det for dig?

  De bedste hilsener
  Calle

  • Katrine
   1. maj 2018 / 16:05

   Hej Calle

   Ja, jeg synes, det hjalp. Det der har hjulpet allermest på min hud har dog været at stoppe med at drikke mælk. Så jeg vil anbefale, at din datter prøver det. Hun burde kunne se resultater efter en måned. I stedet for kan hun f.eks. drikke mandelmælk.
   Alt det bedste til din datter, jeg ved, hvor hårdt det kan være at have uren hud.
   Mvh. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.