Anbefaling – Spis middag på Fjordkroen

fjordkroen
Jeg elsker at spise på en hyggelig restaurant og få en lækker middag, og i går var jeg så heldig, at jeg var inviteret til min svigermors fødselsdag på Fjordkroen ved Præstø. Jeg har været der et par gange før, og betjeningen og maden er altid tiptop! Fra Fjordkroen har du udsigt til vandet, og så er stedet meget hyggeligt og romantisk. Det er helt klart et besøg værd, hvis du befinder dig på disse kanter.

I går fik jeg en skøn tre-retters menu bestående af rejecocktail, entrecote og crêpe suzette med orangesmag. Så lækkert 🙂

rejecocktail på Fjordkroenentrecote-fjordkroencrepe-suzette fjordkroen

Find Fjordkroen:
Bækkeskovstræde 23
4733 Tappernøje
Website

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.