På roadtrip i USA med en baby – Californien, Nevada og Arizona

Udsigten fra Griffith Observatory i Los Angeles.

Indlægget indeholder reklamelinks.

I august 2017 var Hans-Kristian, jeg og den dengang otte måneder gamle William på to ugers roadtrip i USA med start i Los Angeles.

Drømmer du også om at tage familien med til USA, kan jeg kun sige go for it! Amerikanerne er virkelig gæstfrie og glade for børn, så det er et fedt sted at rejse som familie. I denne rejseguide vil jeg dele vores rute med dig samt mine erfaringer fra vores tur.

Inden afgang til USA

Ansøg om ESTA

Når du rejser til USA, skal du på forhånd udfylde en ESTA, som giver dig lov til at opholde dig i USA i tre måneder. På renefrederiksen.dk finder du en god guide til, hvordan du udfylder din ESTA-ansøgning.

Vaccinationer

Inden du rejser til USA, anbefales det, at du har fået en vaccination mod Difteri og Stivkrampe. Læs mere på Statens Serum Instituts hjemmeside her.

Rabatkuponer

Hvis I skal shoppe i USA, vil jeg anbefale, at I tilmelder jer på premiumoutlets.com inden afgang. Her kan I få rabatkuponer til valgte Premium Outlets i hele USA, så I kan spare endnu mere på jeres shoppetur.

Billetter til seværdigheder

Der kan være store fordele ved at købe billetter til forlystelsesparker osv. hjemmefra. I kan ofte både spare penge og springe køen over. Tjek f.eks. getyourguide.dk. (Reklamelink)

Vugge på flyet

Med nogle flyselskaber har du mulighed for at bestille en vugge på flyet, som hænger på væggen, så I har et sted, hvor jeres barn kan sove. Med SAS har man mulighed for at bestille en vugge til barnet er fyldt ni måneder, så vi havde bestilt en til William. Han var lidt for lang til at ligge der, men det gik med let bukkede ben, og det var dejligt, at vi ikke skulle have ham på skødet hele turen.

William sover i vuggen ombord på flyet.

Rutevejledning – Vores rute, og hvad vi ville gøre anderledes

Vi havde kun booket halvdelen af hotellerne hjemmefra, og havde let ved at booke undervejs. Vi kan godt lide den frihed, der er ved, at vi kan gøre, hvad vi har lyst til, når vi er afsted, og at vi ikke er bundet op på, hvad vi har besluttet på forhånd. Vi booker for det meste hoteller igennem Hotels.com (reklamelink), når vi er på farten, og der er for det meste masser af tilbud at finde. Ofte booker vi først hotellet dagen inden ankomst, da vi så kan være heldige at finde et lækkert sted til en god pris.

Stockholm —> Los Angeles

Hollywood Walk of Fame
Kanalerne ved Venice Beach
The Huntington Botanical Gardens

Vi fløj direkte med SAS fra Stockholm til Los Angeles, hvor vi startede med tre overnatninger. Vi boede på det hyggelige “The Bissell House Bed & Breakfast” i South Pasadena, og besøgte blandt andet Hollywood, Venice Beach og “The Huntington Botanical Gardens”. Læs mine bedste anbefalinger til Los Angeles her.

Læs også: Postkort fra bagsædet mellem Los Angeles og Las Vegas

Los Angeles —> Las Vegas

The Venetian
Treasure Island
Triumfbuen og Planet Hollywood.

Turen gik fra Californien til ørkenen i Nevada, hvor vi overnattede tre nætter på Treasure Island i Las Vegas. Det var sjovt at opleve Las Vegas, men hvis jeg skulle gøre noget anderledes, ville jeg nøjes med maks to overnatninger i Las Vegas, da stedet mest egner sig til festglade voksne. Det kan dog sagtens lade sig gøre at have en baby med, hvilket jeg har skrevet mere om her.

Las Vegas —> Hoover Dam —> Grand Canyon —> Sedona

Hoover Dam
Grand Canyon
Smukke klipper i Sedona.

Efter Las Vegas gik turen mod Grand Canyon, og på vejen dertil kørte vi ind og så den storslåede Hoover Dam, og kørte også en kort strækning på den berømte Route 66 ved byen Williams, hvor vi stoppede for at købe proviant til turen.

I Grand Canyon parkerede vi ved South Rim, og gik en tur på ruten “Trail of Time”. En fantastisk oplevelse, som jeg har skrevet mere om her.

Jeg ville ønske, vi havde taget en overnatning ved Grand Canyon eller i nærheden, da det blev en ret stresset dag, hvor vi skulle køre rigtig meget, og vi havde ikke så meget tid til at nyde seværdighederne undervejs, da vi skulle køre videre til vores overnatningssted i Sedona. Jeg vil derfor anbefale, at I tager en overnatning ved Grand Canyon eller i nærheden, så I får mere tid der, og ikke skal køre ligeså langt som os på en dag.

Vi ankom til Sedona om aftenen, og det var et smukt syn at køre ind til byen, da solens sidste stråler oplyste de røde klipper. I Sedona havde vi to overnatninger på hotellet Arabella, hvorfra der var en god udsigt til det flotte landskab. Snyd endelig ikke jer selv for at besøge Sedona på jeres roadtrip, det er et fantastisk sted!

Læs også: To fantastiske dage i smukke og kunstneriske Sedona

Sedona —> Yuma —> San Diego

49 grader i Yuma.

Efter to skønne dage i Sedona, glædede vi os til at komme tilbage til vandet, og så frem til fire dage i San Diego. Men da vi synes turen fra Sedona til San Diego var for lang at køre på en dag, overnattede vi en enkelt nat i byen Yuma tæt ved den mexicanske grænse.

Det var alt for varmt, omkring 50 grader, og vi kunne derfor ikke holde ud at opholde os udenfor. Vi brugte derfor dagen i et shoppingcenter, brugte lang tid på en sushirestaurant og vaskede tøj på hotelværelset, da temparaturen udenfor var perfekt at tørre tøj i. Overnatningen i Yuma havde vi gerne været foruden, og næste morgen skyndte vi os at køre videre mod San Diego.

Læs også: Så har vi sat kurs mod San Diego

San Diego —> Santa Monica

Pacific Beach i San Diego.
Solnedgang over Pacific Beach.
Palmer og forlystelser i Santa Monica.

Det var skønt at komme tilbage til kysten, og vi nød virkelig vores fire dage i San Diego. Vejret var mildere, og det var dejligt at bo i vores eget lille hus med eget køkken, terrasse og havet lige udenfor døren. Læs om vores skønne dage i San Diego her.

Fra San Diego gik turen tilbage til Los Angeles, hvor vi havde en nat på det luksuriøse Bed & Breakfast “Channel Road Inn”. En perfekt afslutning på ferien. Jeg kunne godt have brugt et par dage mere i Santa Monica, det var virkelig et lækkert sted, som jeg drømmer om at besøge igen.

Jeg håber, du fandt inspiration til jeres roadtrip i USA, og du er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål eller ønsker uddybning om vores tur 😊

2 Comments

 1. Helle
  13. februar 2021 / 11:18

  Hej
  Det er så fint at læse, man sagtens kan tage en baby med på en lille rundtur.
  Vi overvejer også at tage vores søn med på en 14 dages tur mellem San Francisco/Yosemite/LA/San Diego. Vi har familie i San Diego så det er et must. Men jeg er lidt bekymret over tidsforskellen. Vi Borneo forvejen i Dubai så vi lægger endnu 2-3 timer til.
  Hvordan oplevede du/William det?
  Mange hilsner
  Helle

  • Katrine
   Forfatter
   17. februar 2021 / 10:16

   Hej Helle. Tak for din kommentar. Ja, vi har rejst en del med små børn, og det kan man sagtens 🙂
   Det lyder så lækkert med jeres planer. Iih, hvor jeg håber, det snart bliver muligt at rejse igen. Som jeg husker det, var det kun den første nat, der var et problem i forhold til tidsforskellen. Min oplevelse er, at børn er gode til at tilpasse sig.
   Mvh. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.