Om at sige op og flytte til udlandet

om_at_sige_op_og_flytte_til_udlandet

Der sker ret mange omvæltninger i mit liv for tiden, og som du måske har gættet ud fra overskriften, så har jeg sagt mit job op. Det har jeg, fordi jeg skal flytte til udlandet – mere præcist til Sofia i Bulgarien. Men hvorfor lige Sofia? Min kæreste, Hans-Kristian, har fået job der, og jeg har besluttet at flytte med. Vi har været meget fra hinanden, da han har læst en del i udlandet, så nu har vi besluttet, at vi skal ud og have en oplevelse sammen i den store verden.

At tage afsked

Det er virkelig en mærkelig følelse at vide, at man til januar skal rive teltpælene op og flytte fra venner, familie, lejlighed og job, men selvom det bliver hårdt, så tror jeg også, at det bliver en fantastisk oplevelse. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme af sted og udforske Sofia, og jeg er sikker på, at der er et spændende eventyr i vente.

Jeg er dårlig til at tage afsked, og det er ikke helt gået op for mig endnu, at jeg snart skal bo i et andet land. Der skal også tages afsked med vores elskede lejlighed på Islands Brygge, og jeg ved, at det bliver med tårevæddet øjne, når jeg skal flytte fra den. Men når en dør lukkes, åbnes der jo, som ordsproget siger, en ny.

Jeg ved ikke så meget mere endnu, men jeg kommer helt sikkert til at blogge en masse om det, og allerede den sidste weekend i november tager jeg en smuttur til Sofia, for at se, hvad det er for noget, så stay tuned 🙂

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.