Familieferie i Sverige

Hele sidste uge var jeg i sommerhus med min familie i Sverige. Udover min kæreste og jeg, var mine forældre, bedsteforældre, onkler og min tante med, så vi var i alt ni personer. Og selvom man selvfølgelig hurtigt kan blive lidt træt af at gå op og ned af sin familie i en hel uge, så var det bare rigtig hyggeligt og afslappende. Det bedste ved min familie er, at jeg kan være 100 procent mig selv.

Ugen stod blandt andet på kolde øl i udendørsspaen, yoga, svømning, spil, gåture, cykelture, flot natur, roture på søen, snobrød og vaskeægte sommerhus-hygge. Jeg har samlet nogle billeder fra turen her.

Smuk natur
Smuk natur
Gammelt savværk ved Unnaryd
Gammelt savværk ved Unnaryd
Hængebro over søen
Hængebro over søen
Trivial Pursuit samt bålhygge med marshmallows og snobrød
Trivial Pursuit samt bålhygge med marshmallows og snobrød
En sommeraften med pakkeleg, og en af gevinsterne var disse sjove "Svardricka" øl
En sommeraften med pakkeleg, og en af gevinsterne var disse sjove “Svardricka” øl

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.