En dejlig start på 2020

Vi er allerede over halvvejs i januar, og jeg synes tiden flyver afsted. Det har jo lige været jul? 2020 er startet på fineste vis, og jeg tror på, at det bliver endnu et godt år. Jeg havde tænkt mig, at jeg skulle starte året med nogle flere blogindlæg, men der har simpelthen bare været travlt både i arbejdslivet og i privatlivet. Men her er en lille status på livet i Malmø.

Spændende blogarbejde

Der er dog kommet mere ro på nu, og jeg er så småt gået ind i en babyboble, selvom jeg også stadig arbejder. Det meste klares dog fra sengen, da mine ben og fødder er så hævede, at det er rarest at sidde med dem oppe.

Jeg havde mine sidste fysiske møder i sidste uge, hvor jeg blandt andet var til bestyrelsesmøde i “Danske bloggere i Dansk Journalistforbund” samt til temaaften om etiske retningslinjer for bloggere også med Dansk Journalistforbund. Jeg har over de sidste par måneder deltaget i bestyrelsesarbejdet for bloggergruppen, hvilket er utrolig spændende og lærerigt.

Terminen nærmer sig

Lillesøster kan melde sin ankomst, hvornår det skulle være, så det næste lange stykke tid har jeg en tom kalender. Januar er også blevet brugt på at få styr på babysagerne. Alt det, vi kan genbruge fra William, er fundet frem og vasket, og så er der købt lidt nyt babytøj, en ny barnevogn samt et par andre småting.

Jeg er lige gået ind i uge 38, og i går var hun fuldbåren inde i maven. Med William nåede jeg kun til 35+6, og det er ikke nogle hemmelighed, at jeg har været nervøs for at føde meget for tidligt i denne graviditet. Derfor er det så dejligt at være nået så langt, og nu begynder utålmodigheden da også at melde sig. Mest af alt, fordi jeg har ret ondt i kroppen.

Livet med en tre-årig

William blev tre år i december, og jeg synes, det er en fantastisk alder. Selvfølgelig er der også udfordringer i form af vredesudbud, men generelt går det godt. Han er sød og sjov, og så er han blevet en rigtig “Spørge Jørgen”, der siger “Hvorfor det, mor” cirka 110 gange om dagen.

Han glæder sig sådan til at blive storebror, og jeg er sikker på, han bliver en god en af slagsen. Jeg er dog virkelig også spændt på, hvordan han reagerer, når der kommer en baby, og tager mors opmærksomhed. Det skal nok blive interessant.

Hvis du vil følge mere med i vores familieliv på godt og ondt, så hop over på min Instagram, hvor jeg er noget mere aktiv end her på bloggen.

Jeg håber, at du derude på den anden side af skærmen også har haft en god start på det nye år? 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.