Fødselsdagsmiddag og min første køretur i Sofia

lazy_sofia

Selvom jeg ikke gad at blive 25 (det lyder så skide voksent), nød jeg min fødselsdag i går, hvor jeg fik forkælet mig selv med lækre sager og en hyggelig fødselsdagmiddag med Hans-Kristian.

Vi spiste på restaurant Lazy i Sofia, som ligger i det kompleks, hvor vi bor. Rygtet lyder, at det er Sofias tredje bedste restaurant, og bulgarerne fortæller stolt, at både Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone har spist der, under deres indspilninger af filmen “The Expendables 3” i Sofia. Som du kan se på billedet ovenfor fik vi god mad bestående af brød med oliventapenade, en god bøf og til dessert fik jeg en Crème brûlée, mens Hans-Kristian bestilte en chokoladekage.

restaurant_lazy_sofia
Vi havde restauranten næsten for os selv.

Som I kan se, så spiser vi en masse lækker mad her i Sofia, og derfor besluttede vi os her til aften endelig for at få meldt os ind i et fitnesscenter på Holiday Inn, og træningen starter i morgen tidlig! Selvom jeg har svoret aldrig at køre bil i Sofia, lykkedes det alligevel Hans-Kristian at lokke mig til at køre hen til Holiday Inn, ca. fem min. væk i bil, og tilbage igen.

Det lykkedes uden skrammer på bilen, selvom jeg dog kom til at køre mod ensretningen, og fik vrede blikke fra en del mandlige bulgarere. Jeg kan love jer for, at det er crazy at køre bil hernede. Vejene og skiltene er elendige, og samtidig kører bulgarerne altså ret vildt, så jeg har det stadig bedst med at sidde på passagersædet. 🙂

Inden jeg smutter, vil jeg lige sige tak til alle jer, der ønskede mig tillykke på min fødselsdag i går, I er dejlige, og var med til at gøre min dag ekstra god!

♡ Katrine

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.