God dag på jobbet – interview og award

Forleden spurgte National Geographic, om jeg ville interviewe Cesar Millan, der er en kendt hundeekspert, som har været med i et utal af tv-shows og programmer. Og selvfølgelig ville jeg det! Han har skrevet flere bøger, og er kendt som hundens bedste ven, og til maj er han aktuel på National Geographic i programserien “Cesar Millan: Flokkens Leder”, hvor han hjælper efterladte hunde med at finde en ny ejer.                                                                                                   

Blandede meninger om Cesars metoder

I USA er de meget begejstret for Cesar Millan, der også hjælper kendisser med opdragelse af deres hunde, men i Danmark er der mere spredte meninger, i hvert fald hvis man kigger på de forskellige hundesites rundt om på nettet. Jeg elsker dyr, men er ikke ekspert på dem, men efter at have snakket med Cesar, er jeg ikke i tvivl om, at han gør det, han gør, for hundenes eget bedste. Om hans metoder så virker eller ej, vil jeg lade det være op til andre at vurdere.


Cesar Millan, hundehvisker, hundeekspert, canal digital, national geographic, hunde, dog, opdragelse, dyr
Cesar Millan

Award i digital kundeservice

Udover interviewet skete der også det fantastiske, at min arbejdsplads, Canal Digital, i dag vandt DM 2013 i digital kundeservice, så man kan ikke sige andet, end at det har været en god dag på jobbet.

Lige nu sidder jeg på bagsædet af mine forældres bil og laver Biologi på vej til Jylland for at besøge min storebror, hans kone og mine to niecer, som skal have fejret deres et og tre års fødselsdage, så jeg har en hyggelig familieweekend i vente. Jubiii, nu drejer min far ind på en tank for at købe guf til resten af turen 😉

Storebælt, Storebæltsbroen, bil, udsigt, vand, bro, fyn, sjælland, jylland, danmark

God weekend til alle jer der læser med. Skal I lave noget spændende?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.