Tyrolerfest og ferietips til München

Der er masser af spændende arkitektur i München. Det her billede er fra Marienplatz.

I starten af februar var jeg på en weekendtur med nogle kolleger i München, hvilket var en super tur, så jeg tænkte, at jeg ville dele mine oplevelser med jer her på bloggen.

OL i München

Jeg er vild med sport og hvert fjerde år, sidder jeg klistret til skærmen for at følge med i OL så meget som muligt. Jeg synes derfor, det var ret spændende, at se det Olympiske Stadion i München. Under OL i München i 1972 skete der en forfærdelig massakre, da atleter fra det israelske hold blev taget som gidsler af den palæstinensiske terrororganisation Sorte September. De ni gidsler blev alle dræbt.

Olympiapark i München
Det oplympiske svømmestadion.

Weissbier, apfelstrudel og schnitzel

Der er masser af mulighed for at smage nogle af Tysklands delikatesser i München. Jeg er især meget begejstret for alle deres hyggelige pubs i centrum af byen, hvor du kan se Bayern München på storskærm og smage en masse forskellige øl. Du skal prøve en weissbier – jeg vil personligt anbefale en Paulaner.

Første gang jeg smagte den lækre dessert apfelstrudel, var på en skiferie i Østrig, men i München er den også at finde på de fleste menukort. Apfelstrudel er en form for æblekage med æbler, kanel og sukker inde i en filodej. Apfelstrudel serveres oftes med vaniljeis eller vaniljecreme. MUMS!

Schnitzel og wurst er øverst på menukortet i München, jeg er ikke selv så vild med pølser, men en god schnitzel er ikke værst.

Weissbier, apfelstrudel og varm kakao.

Tyrolerfest

Husk at opleve den tyske tyrolerstemning til en vaskeægte tyrolerfest. Her kan anbefales Hofbräuhaus i München, hvor der er livemusik, og du sidder ved lange borde og drikker et liters øl. Det er meget anderledes end en traditionel dansk restaurant, og så er musikken heller ikke lige det, jeg plejer at høre, men det er en sjov oplevelse.

Tyrolermusik på Hofbraühaus.
Wienerschnitzel og stor øl på Hofbraühaus.

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.