Adidas og Topshops fede sportskollektion

Topshop og Adidas er gået sammen om at lave en chic sportskollektion med navnet Topshop X Adidas Originals, hvor det oldschool Adidas sportstøj er peppet op med farver og mønstre på vaskeægte Topshop-manér.

Jeg er vild med kollektionen, der er sporty og feminin, og jeg synes, at mikset mellem det gode gamle Adidas design blandet med friske forårsfarver og mønstre fungerer rigtig godt, og jeg har da også udset mig et par sager, som vil passe perfekt til min forårsgarderobe.

topshop x adidas
 Er vild med dette outfit, og må bare eje de blå shorts

sneakers topshop adidas
Disse superfine sneaks vil være perfekte til min forårsgarderobe

hoodie topshop adidas
Cool hoodie, der er perfekt til en kold sommeraften

Se mere på Topshop.com >

Mød designerne fra Adidas og Topshop bag kollektionen i videoen:

Læs også: Oscarkjoler – metallic er det nye sort