Vi flytter til Malmø

Emporia shoppingcenter i Malmø.

Hejsa, jeg håber, du har haft en god jul. Det har vi, og vi fik en ekstra god julegave i år, vi har nemlig fået et nyt sted at bo fra den 1. februar.

Min mor er begyndt at kalde mig for halvsvensker, og der er måske noget om snakken 😉 Haha. Vi forbliver i hvert fald i Sverige noget tid endnu, men rykker teltpælene op i Stockholm, og bosætter os i Malmø.

Som jeg skrev i dette blogindlæg, så har jeg fået job i København fra starten af januar, og skal derfor flytte fra Stockholm. Pt. holder vi juleferie på Stevns, hvor vi bor hos Hans-Kristians forældre, og her bliver vi boende, indtil vi overtager vores nye lejlighed.

Vi har været så heldige, at få fingrene i en tre-værelses lejelejlighed i Hyllie i Malmø, der er dobbelt så stor, som den lejlighed vi har i Stockholm, så det bliver dejligt med ekstra plads og et børneværelse.

Lejligheden ligger ved Malmøs store shoppingcenter Emporia, Malmø Arena samt Hylliebadet, og så er det jo en fordel, at vi både har Malmø by og København tæt på. Der bliver masser af nye, spændende ting at opleve, og jeg glæder mig til at gå på opdagelse og udforske vores nye kvarter.

Har du tips til restauranter eller seværdigheder i Malmø?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.