Tresomhed

William har fået nyt legetøj.

Det har været en tiltrængt afslapgningsweekend i det svenske. Det var meget længe siden, at Hans-Kristian, William og jeg havde haft en weekend bare os tre sammen, da der er sket rigtig meget på det sidste. Så det var virkelig skønt med lidt tresomhed <3

En weekend uden planer er virkelig dejlig at have en gang imellem, og det var også begrænset, hvad vi lavede. Vi hyggede os bare i hinandens selskab, legede med William, og når han sov, fik HK og jeg talt en masse sammen, om alt og intet. Den ro, der er, når man ikke skal nå noget, og når man bare kan være sammen i hinandens selskab uden at kigge på klokken, er så skøn, og så er jeg sikker på, at det er vigtigt at have sådan nogle stunder sammen.

Aftensmaden stod på boller i karry både lørdag og søndag, og W nød det med stort velbehag.

I lørdags var vi i hele to legetøjsbutikker for at købe lidt nye sager til William. Han har fødselsdag otte dage inden juleaften, så vi er ret overbeviste om, at han bliver ret så forkælet i december. Derfor besluttede vi os for at give ham et par gaver på forskud, og han fik derfor lidt nye legesager.

Weekenden bød også på en tur på legepladsen i efterårsvejret, hvor vi både gyngede, rutsjede og kiggede på høns, får og kaniner. Det er så hyggeligt, at vi har en legeplads med dyr lige i nærheden af, hvor vi bor, og William nyder virkelig at være udenfor, så der går vi ofte hen og leger.

Jeg håber også, du havde en god weekend, hvad enten den stod på fest og farver eller stille og rolig efterårshygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.