Rejsetips til Seattle – Tre spændende seværdigheder

rejsetips til seattle

Seattle er en cool og spændende by, der er omgivet af vand, bjerge og grønne skove i staten Washington. Byen huser blandt andet museet “Museum of Pop Culture”, som bestemt er et besøg værd. Herudover finder du også verdens første Starbucks café og USA’s ældste landbrugsmarked “Pike Place Market”.

I indlægget her får du mine bedste tips til spændende seværdigheder i Seattle.

Læs også: På roadtrip i Washington

Museum of Pop Culture

museum of pop culture seattle washington

“Museum of Pop Culture” eller “MoPOP”, som det også kaldes, er et spændende og sjovt museum med udstillinger om moderne popkultur, der har eksisteret siden 2000. Museet har udstillinger om alt lige fra popidoler, computerspil og fantasyfilm. Du finder blandt andet også en udstilling om Jimi Hendrix, der er fra Seattle.

Det er et interaktivt museum, hvor du kan give den gas på instrumenterne i musikrummene og meget mere. Museets udseende er også helt vildt, og der kører blandt andet en monorail igennem det. Det er et virkelig fedt museum, du ikke må gå glip af, hvis du besøger Seattle!

Læs mere om Museum of Pop Culture her

museum of pop culture seattle washington

Pike Place Market

“Pike Place Market” har eksisteret siden 1907, og er det ældste stadig-eksisterende landbrugsmarked i USA.

På “Pike Place Market” finder du boder og butikker med alt fra kunst, fisk, souvenir, kosmetik og frugt og grønt. Du kan også besøge en af stedets restauranter eller gå ned til nederste etage og ud på havnefronten ved Western Avenue.

Det var også i “Pike Place Market”, at den originale Starbucks åbnede tilbage i 1971. Caféen eksisterer stadig i dag på adressen Pike Place 1912.

Besøg Pike Place Markets website her

original starbucks seattle

Space Needle

space needle seattle washington

Seattles vartegn “Space Needle” er et observationstårn, der blev opført i 1962 i forbindelse med en verdensudstilling i byen. Fra toppen af “Space Needle” har du en fantastisk udsigt ud over Seattle, hvad enten du ønsker at se byen i dagslys, eller når den er oplyst af bylys om aftenen. “Space Needle” er 184,4 meter højt, og på øverste etage er du i 158,5 meters højde, hvorfra du har mulighed for at nyde et glas vin i skybaren, mens du nyder solnedgangen 😊

Læs mere på thespaceneedle.com

Space needle seattle washington

Er der nogle af seværdighederne, du kunne tænke dig at besøge?

4 Comments

 1. 16. april 2020 / 10:50

  Hej Katrine,
  Jeg har været i USA nogle gange, men ikke besøgt Seattle endnu. Det ser også helt fantastisk ud med billederne fra Grand Canyon – der vil jeg virkelig gerne hen!

  Indtil videre har jeg været i Michigan, New York, Californien og Florida, så der er mange stater på listen endnu, men verden er stor og der er mange lande, der skal udforskes 🙂

  BH. Maria // CurlyCamper

  • Katrine
   Forfatter
   17. april 2020 / 22:09

   Hej Maria.
   Ja Seattle er en cool by. Vi tog også på roadtrip i Washington, og det var virkelig en stor oplevelse. Tænker også, det vil være fedt for dig, der elsker naturen, for der er så mange smukke steder. Regnskov, bjerge, vandfald, red wood træer osv. Der er et indlæg her på bloggen om vores tur.
   Og ja Grand Canyon er helt bestemt et besøg værd! Hvis du kommer på de kanter, kan jeg også anbefale Sedona. Så smukt og en fantastisk by med en rigtig god atmosfære.

   Ja, du har helt ret, to do listen er lang over steder, der skal besøges, og det er svært at vælge. Hvad synes du om Michigan? Der har jeg ikke været.

   Kh. Katrine

 2. Bente Balle
  3. maj 2022 / 22:22

  Hej Katrine
  Vi skal til Seattle til august
  Har du tips til overnatnings steder..vi skal være der ca 7 nætter. Intet fancy..
  kh Bente Balle

  • Katrine
   Forfatter
   12. maj 2022 / 05:43

   Hej Bente. Det lyder lækkert 🙂
   Jeg boede mest hos min kæreste, da jeg var der. Vi havde også et par dage på et fint boutique hotel i centrum, men det ser ikke ud til, at det findes længere.
   Rigtig god tur til Seattle.
   /Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.