Boost dit brand – Workbook til dig

boost dit brand - workbook til dig
Har du svært ved at brande dig online? I denne workbook vil du lære mere om dig selv og din målgruppe samt få tips og tricks, som hjælper dig med at brande din virksomhed.

Sådan bruger du workbooken

Workbooken indeholder spørgsmål og opgaver, der er de første spadestik til din branding-strategi. Det føles måske lidt åndsvagt at sidde og udfylde spørgsmålene, men det er et vigtigt step for at finde ud af, hvordan du skal brande dig selv og din virksomhed.

Svarene kan bruges, når du skriver om dig selv og din virksomhed online, hvad enten det er på din hjemmeside, blog eller sociale medier.

Download workbook her!

Opt In Image
Rejsetips til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du rejsetips, gode råd og nyheder direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.