Familietur på Stevns Camping i Strøby

Stevns camping pool

I weekenden var William, Emily og jeg på tur med mine forældre i deres nye campingvogn. Vi holdt til på Stevns Camping, der ligger i Strøby. Vejret var skønt, og campingpladsens faciliteter blev brugt flittigt.

Se også: Pakkeliste til campingferien – Nu som campist

Familievenlig campingplads

En af plusserne ved campingferie er, at man er ude i naturen, og får en masse frisk luft sammen som familie. Og derfor er det vigtigt for mig, det er en campingplads, hvor der både er mulighed for afslapning og sjov. Det levede Stevns Camping virkelig op til, for på trods af, at den er børnevenlig, er der samtidig også fred og ro.

Faciliterne er nemlig spredt godt ud på det store campingområde, så selvom vi var der i en weekend midt i sommerferien, så var der god plads og fredeligt.

minigolf stevns camping

Især William på 3,5 år elskede at være på Stevns Camping, der både havde en pool, en minigolfbane, hoppeborge, mooncars, grise, ænder og heste samt forskellige legepladser. Campingferie er virkelig optur for børn.

Læs også: Interview – Campingferie er genialt for børnefamilier

Du har også mulighed for at grille, lave mad i køkkenet og bruge de fælles spisearealer. Og i campingpladsens kiosk kan du købe is og søde sager samt bestille morgenmad.

stevns camping børnevenlig

Naturskønne Stevns

Hvis du ønsker at opleve andet en campingpladsen, så er der masser af skønne steder på Stevns. Stevns har masser af dejlige badestrande, skove, marker og grønne områder.

På Stevns kan du også opleve Stevns Klint, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Hvis du vil have tips til gode oplevelser på Stevns, så tjek min rejseguide ud her!

familievenlig camping stevns

2 Comments

 1. 6. august 2020 / 11:39

  Kunne sgu da godt være jeg og kæresten skulle tage derop… tak for bloggen 😉

  • Katrine
   Forfatter
   13. august 2020 / 07:42

   Ja, det lyder da som en hyggelig idé med en camping-kæreste-tur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.