Pakkeliste til campingferien – nu som campist

pakkeliste til campingferien

Indlægget er lavet i samarbejde med Hunkemöller

Mine forældre har købt en campingvogn, hvilket jeg og ungerne helt klart kommer til at nyde godt af. Vi har allerede planlagt et par ture med vognen denne sommer. Så jeg kan vel godt begynde at kalde mig selv for campist 😊

Som gammel spejder føler jeg, at jeg har godt styr på at være på campingferie. Det er jo total luksus i forhold til at være på spejderlejr. Dengang kunne jeg gå en uge uden at være i bad, og jeg kan love jer for, at jeg lugtede af bål efter sådan en tur. Jeg elskede spejderlivet! Og nu føler jeg mig på hjemmebane i forhold til campinglivet, og deler derfor min pakkeliste til campingferien med dig.

Temaet er helt sikkert at pakke praktisk og varmt. Og så gælder det om at pakke let, da der er et maks på, hvad man kan have med af vægt i bil og campingvogn.

pakkeliste til campingferien

Min pakkeliste til campingferien

Tøj:

Hyggetøj
Fleecetrøje
Nattøj
Undertøj
Strømper
Lange bukser
Shorts
T-shirts
Langærmet bluser
Regntøj
Badetøj

Sko:

Et par badetøfler
Et par sneakers
Et par gummistøvler
Et par sandaler

Beauty:

Toiletsager
Renseservietter
Håndklæde
Solcreme
Aftersun
Myggespray
Aloe Vera Gel (godt til solskoldninger og myggebid)

Andet:

Brætspil og kort
Kryds og tværs
Bog / Magasiner
Rygsæk
Drikkedunk
Powerbank til opladning af mobil
Solbriller

Læs også: Interview – Campingferie er genialt for børnefamilier

Pakkeliste til børn

Jeg har allerede lavet en pakkeliste til, hvad du skal huske på en uges sommerferie med det lille barn. Se den her. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev her og få en pakkeliste lige til at printe ud.

Er der andre ting, der skal med på min pakkeliste til campingferien?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.