Fredfyldt weekendtur i Småland med svigerforældrene


Sidste weekend var HK, W og jeg på weekendtur med Hans-Kristians forælde. Vi ankom fredag aften (efter en lidt for lang omvej) til et fint hus in the middle of nowhere i Småland i Sverige.

Vi havde booket huset her, hvor det var sparsomt med billeder, så vi var meget spændte på, hvordan der mon så ud. Vi blev heldigvis positivt overrasket. Det røde træhus var hyggeligt indrettet, indeholdt alt, hvad vi skulle bruge, og så lå det helt øde og fredfyldt ned til en sø, hvor der både var mulighed for at benytte robåd og sauna.

Dagene blev brugt på familiehygge samt gåture i den smukke svenske natur, hvor efterårsfarverne så småt var på vej. Jeg har samlet lidt billeder fra weekenden her:

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.