Med mødregruppen på den lækre restaurant Hantverket i Stockholm

Hver måned arrangeres der Moms’ night outs gennem en Facebookgruppe for danske forældre i Stockholm, som jeg er med i. Meningen er, at vi skal spise et nyt sted hver gang, og i mandags var det restaurant Hantverket, der skulle afprøves.

Det var min anden Moms’ night out med mødregruppen fra Facebook, og jeg er simpelthen så glad for, at jeg har fundet den her gruppe med supersøde danske mødre. Det er simpelthen så hyggeligt, og et skønt koncept med en børnefri mødre-middag hver måned. Jeg ser allerede frem mod middagen i november, som jeg står for at arrangere, og jeg har selvfølgelig også tilmeldt mig julefrokosten i december.

Læs også: Moms’ night out på Nosh and Chow – Første aften ude uden William

En skøn middag på restaurant Hantverket

Som sagt så spiste vi på restaurant Hantverket, og det var virkelig lækkert og anbefalelsesværdigt. Jeg fik fire retter, en “Gossip Girl”-drink samt et glas hvidvin, og jeg var meget mæt og glad bagefter 🙂

Min første ret var sild med kaviar.
Efterfuglt af grillet icebergsalat med oliven, chorizo og parmesan.
Herefter fik jeg denne lækre kartoffelret. Mums!
Og til slut nød jeg denne skønne dessert med bær, vaniljeis og karamelsovs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.