Er syg og keder mig

Jeg gider ikke at være syg altså! Øv øv øv, det er virkelig kedeligt at ligge helt alene på sofaen, og så er jeg virkelig sur over, at jeg er blevet nødt til at melde afbud til Jean Pauls releasefest i aften. Jean Paul, der var med i Voice 2012, fejrer i aften hans nye single “One More Chance” med fest hos Modelhouse Production på Refshaleøen, og jeg skulle have været med sammen med en veninde, men er altså blevet nødt til at melde fra pga. sviende øjne og hovedpine.

Jeg har lidt ondt af mig selv lige nu, og er glad for, at jeg kan forkæle mig selv med jordbær med sukker og mælk.

Jordbær med mælk og sukker, jordbær, mælk, sukker, sommer, dansk, danmark, strawberry, mad, dessert,


Min kreative mor har også forkælet mig. Hun har helt selv lavet dette flotte minialbum til mig, fra dagen hvor jeg blev student.

hjemmelavet, student, kort, kreativ, minialbum, fotoalbum, foto, billeder, album, studine, sommer, kærlighed, kærester, mor, forkælelse, gave,


Læs også: Student, hygge og gaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.