Programdag hos House of Dreams


I går var jeg sammen med nogle kolleger til programdag hos House of Dreams. Når jeg siger programdag, betyder det, at der var nogle fra de forskellige tv-selskaber og nogle tv-værter ude at fortælle om efterårets programmer, og hvad kunderne hos Canal Digital, hvor jeg arbejder, kan glæde sig til. 

Der blev præsenteret masser af spændende programmer, og der er helt sikkert noget at se på de våde efterårsdage. I blandt mange glæder jeg mig for eksempel til 2. sæson af “Hannibal” på Kanal 5, “Tomgang” på Zulu med Mick Øgendahl og Rune Klan samt HBO komedieserien “Hello Ladies” på C More.

house of dreams, drøm, drømme, tv, kanaler, programmer, efterår, tv 2 fri, kanal 5, c more, mad

Arrangementet blev holdt hos House of Dreams, som er et showroom, hvor man også kan holde konferencer, møder osv., og det var altså ret fedt indrettet. Der var også en del konkurrencer, og jeg vandt denne vest fra TV 2 Fri.

Til sidst vil jeg lige slutte af med dette citat af Walt Disney, der var skrevet på væggen hos House of Dreams:

citat, quote, walt disney, disney, house of dreams, drømme, drøm

Følg bloggen på Facebook >     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.