Red Bull Cliff Diving 2013

I går stod den på Red Bull Cliff Diving. Min kæreste og jeg gik en tur ud til Operahuset for at opleve Red Bull Cliff Diving, hvor man kunne se verdens bedste klippeudspringere i 27 meters frit fald fra Operahuset. Det var helt fantastisk! Tænk en gang, at de sprang i fra Operaens tag med udsigt udover København og Amalienborg, det var virkelig en flot kulisse, og der var super mange tilskuere både på land og i vandet.

Red Bull Cliff Diving 2013, Redbull, Red Bull, Dive, Diving, klippe, udspringere, klippeudspringere, dykning, dykke, opera, opera huset, københavn, copenhagen, operaen, 27 meter, frit fald, udspring, svømning, svøm, havn, vand, københavns havn, sommer, 2013

Jeg blev virkelig imponeret over klippeudspringerne, der havde fuld kontrol over deres krop og lavede skruer og saltomortaler igennem luften for så at lande helt lige med fødderne først i Københavns havn. Det så helt vildt ud, og de var superdygtige!

Det gjorde det ikke dårlige, at det var Simon Jul, der var showets vært, som gang på gang fik publikum til at bryde ud i latter.

Til slut fik Operaen også besøg af “Superman”, der svævede igennem luften iført rød kappe.

I dag står den på Sankt Hans aften, som bliver fejret til en af mine venners 25 års fødselsdag, så det skal nok blive hyggeligt. Rigtig glædelig Sankt Hans til dig.

Du kan følge min blog på Facebook her >

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.