En uge – syv selfies

Denne uge har jeg kørt tema på Instagram med hashtagget #enugesyvselfies. Jeg ved godt, at det er lidt mig mig mig-agtigt, men jeg tænkte, at det kunne være sjovt at fortælle om ugen, der gik ved brug af selfies. Og hey, så er der inden andre, der før har brugt det hashtag. Mine selfies er ret forskellige fra dag til dag, og fortæller lidt om mit humør, da billedet er taget – se selv her:

mandag_selfie
Mandag: Efter en hyggelig weekend, var jeg mandag morgen i et strålende humør. Mine øjne kom dog ikke med på billedet, da jeg så lidt for træt ud.

tirsdag_selfie
Tirsdag: Jeg sov af uforklarlige årsager næsten ikke natten til tirsdag, så denne morgen, var jeg meget glad for at kunne kvikke mine trætte øjne op med masser af mascara.

onsdag_selfie
Onsdag: Onsdag var en helt almindelig dag, så jeg satte lidt kulør på den med Chanel-læbestift og en prikket bluse.

torsdag_selfie
Torsdag: Torsdag var en meget travl dag, og jeg nåede derfor først at tage en selfie, da jeg sad i biografsalens mørke sammen med min veninde, Neli, for at se “Tomorrowland”.

fredag_selfie
Fredag: Grundet dansk helligdag var der ikke så travlt på kontoret i fredags, så jeg arbejede hjemmefra, og havde en helt dag uden makeup på, dejligt! Billedet her er taget, lige efter jeg har læst min Bedstes søde brev, som jeg fik med posten samme dag.

loerdag_selfie
Lørdag: I går var jeg alene hjemme hele dagen, så jeg kedede mig lidt og gjorde rent. Derfor synes jeg, der skulle ske lidt om aftenen, så gjorde jeg mig i stand til Hans-Kristian kom hjem, så vi kunne tage ud at spise og drikke drinks.

selfie_soendag
Søndag: Ugens sidste selfie er taget her til aften på altanen, og den viser meget godt, hvordan dagen i dag har været, nemlig afslappende. Så skønt med en dag, der har stået på seriehygge og pandekager, så jeg er ladet op til en ny uge.

Hvis du har lyst, kan du følge mig på Instagram her.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.