Der er en morblogger gemt indeni mig

Jeg sidder pt. i venteværelset hos min jordemoder, og er i gang med en glukosebelastningstest. Jeg skal være her i nogle timer, så har taget computeren med, og bruger ventetiden på at skrible nogle tanker ned om at være morblogger.

Jeg har det sidste års tid været i gang med at finde mig selv som blogger (igen). Og jeg føler lidt, jeg gentager mig selv, da jeg før har skrevet om min identitetskrise som blogger. Men i takt med at livet går sin gang, er det naturligt at vores fokus og interesser ændrer sig. Sådan er det også for mig, og derfor har min blog også ændret sig gennem tiden.

Den har både ændret fokus og navn (faktisk flere gange), og det sidste års tid har jeg virkelig arbejdet på at finde mig selv igen som blogger.

Hvad skal jeg blogge om?

Jeg har en stor passion for blogging og online medier, som i lang tid var mit fokus på min gamle blog udelukkendelund, så da jeg valgte at rykke det fokus og indhold over til mit og Lises blogfællesskab bloggersbyheart.dk, var jeg i vildrede over, hvad mit fokus nu skulle være.

Da jeg har rejst meget, og boet i udlandet de sidste fire og et halvt år har det været naturligt for mig at skrive rejseguides og dele ud af vores oplevelser som familie. Det har jeg lyst til at fortsætte med, men jeg savner også at blogge mere frit. Skrive om mine tanker, og hvad der fylder i mit liv og ikke være så bange for, om jeg holder et bestemt fokus.

Morblogger

Jeg kan ikke benægte, der er en morblogger gemt i mig. Hun har været gemt væk i et stykke tid, men nu er hun så småt begyndt at komme frem igen. Måske skyldes det, at jeg snart bliver mor igen?

Jeg har lidt for længe tænkt for meget over, hvad jeg skulle blogge om i stedet for blot at skrive om det, jeg har lyst til. Jeg har holdt pause fra de mere personlige indlæg og skriblerier om livet som mor, men nu er lysten der igen til at skrive om hverdagslivet på godt og ondt.

Jeg ved godt, der er mange fordele i at have en nicheblog, og jeg rådgiver selv andre bloggere til det. Men denne blog er min fritidsblog, jeg har allerede en nicheblog i form af bloggersbyheart.dk, så derfor synes jeg, det er okay, at denne blog bliver mit frirum igen.

Et sted, hvor jeg kan prøve forskellige ting af og skrive, fordi jeg har lyst. Sådan har jeg det i hvert fald lige nu. Jeg skal være mindre bange for at passe ind i en kasse og skrive om det, jeg har lyst til. Jeg er jo trods alt redaktøren på min egen blog.

Læs også: Vi skal have en lille…

Bloggens fremtid

Jeg ved ikke, hvad fremtiden for bloggen bringer, men jeg vil prøve at bryde lidt fri af mine egne rammer og skrive mere fra hjertet. Tænke mindre over, hvad andre synes, og så må vi se, hvor det fører hen. Rejseindlæg og oplevelser kommer der fortsat til at være, men der bliver også drysset lidt flere personlige indlæg ind her på domænet. Det håber jeg, I synes er okay <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.