En pinlig historie og noget om mit lykketal

Udsigten fra vores altan her på Kalymnos.

Hejsa fra Grækenland. Jeg sidder i skrivende stund på altanen på Kalymnos i 27 grader. Vi har badet det meste af dagen, og nu er vi på vej ud for at spise aftensmad og se Danmark – Peru. Men det her indlæg skal egentlig ikke handle så meget om vores ferie, det skal handle om, hvor klodset jeg er. For jeg er ofte virkelig klodset, og kommer ud for nogle rigtig Bridget Jones-agtige ting 😀

I torsdag tænkte jeg, at jeg ville prøve at vokse mine ben, så de var klar til ferien, så jeg slap for at barbere dem her, mens vi er afsted. Det er mange år siden, jeg sidst har gjort det, men altså helt ærligt, hvor svært kan det være?. Jeg købte en pakke fra Veet med lyserøde “strimler”, og var klar til at gå i gang på badeværelset. Men allerede i første forsøg går det galt. Jeg skiller de to “strimler” fra hinanden, placerer den ene på benet, og den anden med voks-siden op på håndvasken, og da jeg skal bukke mig ned for at hive strimmel et af, får jeg strimlen fra håndvasken i håret. I det jeg bukker mig forover, lander mit pandehår i det lyserøde stads… Så står jeg altså der med en strimmel voks på benet, der er klar til at blive hevet af og nu også med en i håret. Tror du lige, at jeg følte mig idiotisk.

Nå, men det ender altså med, at jeg klipper en stor tot hår af pandehåret, og pakker resten af “strimlerne” væk, og dropper voksningen i denne omgang, da jeg er bange for, hvor galt det mon kan gå.

Mit lykketal

Jeg er dog ret fortrøstningsfuld for denne ferie, hele tre gange stødte jeg på mit lykketal på vores første dag, så jeg satser på, at det bliver en ferie uden Bridget Jones-episoder.

Mit lykketal er 13, selvom der er mange, der forbinder det med uheld, men i mit tilfælde har det altid været et godt tal. Både jeg og Hans-Kristian har fødselsdag den 13, og min mor og far er gift den 13. Den 13. er også min dåbsdag plus mine forældres kærestedag. Så derfor har jeg altid forbundet tallet 13 med noget positivt.

I fredags, da vi rejse til Kalymnos, sad vi på række 13 i flyet, vi kørte med bus nr. 13, da vi skulle fra lufthavnen, og vi bor på værelse 13 her på lejlighedshotellet, så jeg ser det som et tegn for, at jeg kommer til at være heldig på hele den her ferie 🙂

3 Comments

 1. Katrine
  17. juni 2018 / 21:11

  Haha, det forstår jeg godt 🙂 Det er tilladt at grine. Grinte også af mig selv, det var simpelthen så kikset og komisk at stå der med lyserød voks i håret 😀

 2. 18. juni 2018 / 15:32

  Haha – det lyder som en farlig omgang 😉

  • Katrine
   25. juni 2018 / 13:42

   Haha, ja virkelig kikset 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.