Tivoli for familiens mindste – Sjov i Rasmus Klumps Verden

Tivoli er uden tvivl et af mine yndlingssteder i København. Udover, at der er ekstremt smukt, så er der en fantastisk stemning, og man kan tydeligt mærke den glade atmosfære derinde. Tivoli har noget for enhver smag og alle aldersgrupper – også familiens mindste.

Rasmus Klumps Verden

Der er masser af ting at kigge på og at prøve, og især Rasmus Klumps Verden er et super sted for de små børn. Her kan der klatres, kravles, rutsjes, udforskes og udfordres. Den store legeplads er gratis, når først du har betalt entré til Tivoli, og du kan også se et lille Rasmus Klump teaterstykke og spise Rasmus Klump pandekager. Børn under tre år kommer for resten gratis ind i Tivoli 🙂

Nostalgi i Veteranbilerne

En anden sjov forlystelse for de små er Veteranbilerne. En god gammel klassiker, der gør mig helt nostalgisk. Jeg kan huske, hvordan jeg troede som barn, at jeg selv styrede bilen, og det var så sjovt at se, hvordan William drejede begejstret på rattet, da han stolt prøvede Veteranbilerne for første gang.

Den klassiske karussel med dyrene

I denne gode gamle karussel kan børnene ridde på et af de fine dyr. Prøv for eksempel elefanten, en hest eller en giraf.

Har du været i Tivoli med små børn, og hvad synes de om det?

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.