Papirbryllup – Fejring af vores første bryllupsdag


I søndags havde Hans-Kristian og jeg papirbryllup – vores første bryllupsdag. Det var samtidig vores 11 års kærestedag og Williams dåbsdag. Det skulle selvfølgelig fejres 🙂

Vores papirbryllup startede sådan her 🙂

Vores forældre kom op til os i Malmø og fejrede dagen med os. Vi startede med en skøn frokost på Sibbarp Strandhus, hvor jeg fik muslinger. Så lækkert! Efter maden gik vi en tur langs vandet, inden vi kørte hjem til vores lejlighed og spiste toppen af bryllypskagen. Traditionen er sådan, at man gemmer toppen af bryllupskagen i fryseren, og så spiser man den året efter, når man har papirbryllup, som den første bryllupsdag kaldes.

Sibbarp Strandhus – så hyggeligt et sted.
Skøn frokost hos Sibbarp Strandhus.
Toppen af bryllupskagen, der har været gemt i fryseren i et år.

Et år som mand og kone

Hvordan har det så været at være gift i et år? Sådan rent kærlighedsmæssigt, synes jeg det er som det plejer – for det meste godt og skønt, men også med sine udfordringer. Det går op og det går ned, heldigvis mest op 🙂 Det er dejligt at have vores bryllup som fælles minde, og det er en dag, som vi stadig glæder os over sammen i ny og næ. Det var derfor også skønt at fejre den!

Den største forandring, føler jeg, er, at jeg har skiftet navn. Jeg har vænnet mig til at hedde Løje i stedet for Nielsen, men jeg havner stadig i situationer, hvor det giver lidt udfordringer. For eksempel da jeg skulle hente en pakke, og der stod Løje på pakken, men Nielsen på mit ID-kort. Så kunne jeg ikke få udleveret pakken heroppe i regelrette Sverige…

Jeg synes også, der er noget meget voksent over at være gift, meget mere voksent, end jeg selv føler mig. Haha 🙂 Jeg skal stadig lige vænne mig til, at jeg er en voksen kvinde på 28 år med et barn og en mand. Kender du også det, eller føler du dig voksen?

2 Comments

    • Katrine
      17. juni 2018 / 21:11

      Tusind tak <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.