Tigerspring og William to måneder


I dag er det to måneder siden, at William kom til verden, og hold op, hvor er der sket meget siden december. I starten sov han hele tiden, havde svært ved at spise, og var lillebitte, men det er han bestemt ikke længere. Han har vokset sig stor og stærk, og har fået elastikker på arme og ben.

Han har den sidste lille uges tid været i et tigerspring, hvilket har resulteret i, at han ikke rigtig har gidet at sove, og han har været meget urolig især om aftenen. Det virker dog til, at det er ved at aftage (7-9-13), og han sov f.eks. under hele dagens mødregruppe. Den stod ellers på babymassage, men jeg måtte nøjes med at kigge på de andre mødre massere deres babyer, for William havde altså besluttet sig for at sove 🙂

Luren blev på hele tre en halv time, og jeg nød det, for jeg må indrømme, at de sidste dages uroligheder, har gjort mine øjenlåg tunge. Derfor var det også ekstra skønt, at Hans-Kristian havde taget en barselsfridag i går. Så var vi nemlig to til at tage os af W, og vi fik derfor begge sovet lidt længere, end vi plejer på hverdage, og så serverede Hans-Kristian æg og bacon til morgenmad. Jeg nyder de dage, hvor han også er hjemme. Det er hyggeligere, og samtidig rart at blive aflastet lidt. Vi har jo desværre ikke vores familier i nærheden, som lige kan komme og se til William, så jeg f.eks. kan tage mig et langt bad, en lur eller ordne praktiske ting, når han er vågen, så det er dejligt, når HK også er hjemme.

I næste uge skal vi til udviklingsundersøgelse med W, og jeg er spændt på at høre, om han er som en baby på to måneder, eller om han er påvirket af den for tidlige fødsel. Han vokser i hvert fald, som han skal, men det kan jo godt være, at han er lidt bagud på andre parametre, men det bliver vi meget klogere på i næste uge.

♡ Katrine

4 Comments

 1. Annette
  16. februar 2017 / 15:36

  Hej Katrine.

  Vil bare lige smide en kommentar om, at jeg nyder at følge med på din blog. Albert og jeg fik lille Ellie i oktober, 6 uger for tidligt. Samtidig bor vi i Canada og har gjort det de sidste to år. Derfor er der rigtig mange ting du skriver som jeg kan nikke genkendende til ????

  Bedste hilsener Annette (fra håndbold)

  • Katrine
   16. februar 2017 / 20:00

   Hej Annette. Tak for din besked. Hvor hyggeligt, at du læser med 🙂 Jeg håber, det går godt med Ellie trods den for tidlige fødsel. Uh, det lyder fedt med Canada, der vil jeg så gerne hen, men ja, så har du virkelig også langt hjem til DK. Det må være hårdt en gang imellem, gætter jeg på. Alt godt til dig og familien 🙂 Knus Katrine

 2. Annette
  16. februar 2017 / 15:36

  Hej Katrine.

  Vil bare lige smide en kommentar om, at jeg nyder at følge med på din blog. Albert og jeg fik lille Ellie i oktober, 6 uger for tidligt. Samtidig bor vi i Canada og har gjort det de sidste to år. Derfor er der rigtig mange ting du skriver som jeg kan nikke genkendende til ????

  Bedste hilsener Annette (fra håndbold)

  • Katrine
   16. februar 2017 / 20:00

   Hej Annette. Tak for din besked. Hvor hyggeligt, at du læser med 🙂 Jeg håber, det går godt med Ellie trods den for tidlige fødsel. Uh, det lyder fedt med Canada, der vil jeg så gerne hen, men ja, så har du virkelig også langt hjem til DK. Det må være hårdt en gang imellem, gætter jeg på. Alt godt til dig og familien 🙂 Knus Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.